předvánoční čas v Rybičkách

20.12.2017 19:29

Prosinec utíká jako voda, s dětmi jsme si užívali předvánoční čas tvořením přáníček a vánočních dekorací a těšili se na příchod Mikuláše a jeho družiny.Ten přišel i s anděli a čerty, kteří ale děti nestrašili, ale rozdávali cukroví. Děti se učily pracovat na interaktivní tabuli a moc je to bavilo, je vidět, že s moderními technologiemi nemají problém a orientují se mnohdy lépe než my dospělí.  Hned po Mikuláši jsme navštívili kyjovské kino Panorama a ti nejmenší hrací centrum Sokolíček. Ve třídě jsme si společně nazdobili stromeček a každý den poslouchali koledy k dobrému obědu. Nechyběly ani prskavky, které děti milují. Poslech koled nám usnadnil zapamatovat si ty nejznámější a ty jsme si potom zazpívali na závěr společného tvoření s rodiči před školkou.

Děti ještě čekala nadílka ve třídách. Pod stromečkem každý našel kufřík s malířskými potřebami, který jsme  dostali darem, takže si jej děti mohly odnést domů.

Společnou nadílku pro všechny ve školce si děti užily ve středu 20.12. Nadšeně se vrhly do zkoumání nového tělocvičného náčiní a užily si při cvičení krásné dopoledne.

Štědrý den je za dveřmi a tak bychom vám milí rodiče rády za naši třídu popřály krásné prožití Vánoc s vašimi dětmi, užívejte si jejich radostného očekávání, protože nic není krásnější, než rozzářené oči dětí při rozbalování dárečků a nic vám nenahradí společně prožité chvíle. Do nového roku přejeme hodně štěstí a  zdraví a těšíme se 3. ledna 2018 opět se všemi  nashledanou. Lenka, Táňa a Petra.